17 Νοέμβρη 2015

17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015

      Το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ζίτσας γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

Μεγάλο Σκηνικό

Μεγάλο Σκηνικό

Μεγάλο Σκηνικό

Μεγάλο Σκηνικό

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο αιδεσιμότατος πατήρ Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος πολιτιστικών κ. Μιχάλης Στέφανος, ο Σχολικός Σύμβουλος κος Χρήστος Μαραζόπουλος, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, διδάσκοντες και μαθητές του Ιδρύματος «Ελένη Γύρα», η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Κληματιάς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Κοινό

Κοινό

Η γιορτή της επιμέλεια της οποίας είχαν οι φιλόλογοι κ. Γεωργοπούλου Χρυσούλα και κ. Κολοβού Ελένη, ξεκίνησε με χαιρετισμό της Διευθύντριας κ. Δήμητρας Σταύρου, συνεχίστηκε με προβολή power point για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, τραγούδια, ποιήματα και χορό από τους μαθητές, θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η γιορτή της Δημοκρατίας» και έκλεισε με τη συμβολική εναπόθεση από τους μαθητές γαρύφαλλου στην απεικονιζόμενη στο σκηνικό πύλη του Πολυτεχνείου.

Θεατρική Παράσταση

Θεατρική Παράσταση

Θεατρική Παράσταση

Θεατρική Παράσταση

Ποιήματα

Ποιήματα

Χορός

Χορός

Πολύτιμη για τη διεκπεραίωση της γιορτής ήταν η πρωτοβουλία της μαθήτριας της Γ’ Λυκείου Γιώτας Στράτου η οποία δημιούργησε ταινία με θέμα το Πολυτεχνείο.

 

Αξιέπαινη ήταν η προθυμία των μαθητών της Α’ Γυμνασίου, οι οποίοι σχεδίασαν μόνοι τους το σκηνικό της παράστασης, υπό την καθοδήγηση της κ. Ελένης Μίχου.

Μικρό Σκηνικό

Μικρό Σκηνικό

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

Μια ματιά στα παρασκήνια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Εργαστήριο Δεξιοτήτων

 

Σχέδια Δράσης

Θεατρικές Δραστηριότητες

Δώσε μου το χέρι σου!

Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031