ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2022 ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ MAKE A WISH

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στις 23 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Ζίτσας συνοδεία των Εκπαιδευτικών και Εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είπαν τα κάλαντα στα καταστήματα και σε σπίτια της περιοχής της Ζίτσας με στόχο να πουλήσουν Αστέρια από το MAKE A WISH προκειμένου συγκεντρώσουν χρήματα για να πραγματοποιήσουμε την ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

 

 

 

Δημιουργία Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών 

 

 

 

 

 

Στο χώρο του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Ζίτσας στις 20 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε μια Δράση της Αξιολόγησης Σχολικών Μονάδων που αφορούσε τον Άξονα: Βελτίωση Σχέσεων Γονέων με το Σχολείο. Στην δράση αυτή οι μαθητές του Γυμνασίου Ζίτσας μαζί με Γονείς/Κηδεμόνες  και με εκπαιδευτικούς του σχολείου δημιούργησαν από κοινού Χριστουγεννιάτικα Στολίδια από πηλό υπό τις οδηγίες του καθηγητή καλλιτεχνικών του σχολείου μας Τσολάκογλου Νίκου ΠΕ08, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το ζήλο που έδειξε για την υλοποίηση της δράσης καθώς και το χρόνο που μας αφιέρωσε. Στόχος της δράσης ήταν μέσα από την χαρά της δημιουργίας και της διασκέδασης να ενδυναμώσει τις σχέσεις των Γονέων τόσο με τα ίδια τα παιδιά τους όσο και με τους εκπαιδευτικούς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού όλοι δημιούργησαν όμορφα στολίδια τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για το στολισμό των δέντρων όλων των τάξεων. 

 

 

 

 

 

 

Στο τέλος της δράσης ήταν έντονη η χαρά και η ικανοποίηση από την πλευρά όλων για την επίτευξη του στόχου που ήταν τόσο τα στολίδια όσο και η καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Εργαστήριο Δεξιοτήτων

 

Σχέδια Δράσης

Θεατρικές Δραστηριότητες

Δώσε μου το χέρι σου!

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930