ΑΡΧΙΚΗ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Στις 30 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα, εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας του Ελληνικού Γένους έγινε εκκλησιασμός όλου του σχολείου μας στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ζίτσας.

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στις 6 Δεκεμβρίου το χωριό μας γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο και φυσικά δεν θα μπορούσαμε ως σχολείο – μαθητές και εκπαιδευτικοί -να μην βρεθούμε στο εκκλησιασμό και στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Παρόντες μαζί με τους κατοίκους του χωριού μας και ο Δήμαρχος μας Μιχάλης Πλιάκος και ο πρόεδρος Περικλής Γρίβας .

 

ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022 -2023

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Ζίτσας με Λυκειακές Τάξεις αύριο στις 12/9/2022 στις 09:30 π.μ.

Αδελφοποίηση Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας με το Λύκειο Νυρεμβέργης

Τα δύο Σχολεία κατόπιν απόφασης του Συλλόγου Διδασκόντων και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προχώρησαν σε αδελφοποίηση, με κύριο σκοπό τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών σύνδεσης ανάμεσα σε γεωγραφικά απομακρυσμένα σχολεία, ώστε να ενισχύεται η ανταλλαγή πληροφοριών, η δημιουργία κοινών εργασιών και η συνεργατική μάθηση

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τις εκπαιδευτικές μεταβάσεις – Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ζίτσας στο Γ/σιο με Λ.Τ. Ζίτσας 

 ⇒   Εισήγηση   ⇐

⇒    Βίντεο    ⇐


Στα πλαίσια του Προγράμματος Μετάβασης, εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ με την υπ’ αρ Πρωτοκόλλου 120185/ΓΔ4/24-9-2021 Εγκύκλιο, πραγματοποιήθηκαν δράσεις ομαλής μετάβασης από τη μια σχολική βαθμίδα στην επόμενη.

Συμμετοχή σε πρόγραμμα του Διαζώματος – Σύμπραξη τριών σχολείων

Το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ζίτσας, το Γυμνάσιο Ελεούσας και το 9ο Γυμνάσιο
Ιωαννίνων στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων»
συναντήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και παρουσίασαν τις
δράσεις του προγράμματος: ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο (από τους
μαθητές του Γυμνασίου Ελεούσας), παρουσίαση δύο χορικών από την
«Ιφιγένεια εν Αυλίδι» (χορωδία από το 9ο Γυμνάσιο και χορός από το
Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ζίτσας) 

Μονοήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα

Το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Ζίτσας πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στην πόλη της Κέρκυρας.

Συμμετοχή σε πρόγραμμα e-Twinning

Το σχολείο μας πραγματοποίησε διαδικτυακή συνάντηση με το Λύκειο της Νυρεμβέργης στα πλαίσια του προγράμματος e-Twining, που είχε ως αποτέλεσμα τη γνωριμία των μαθητών και τη δημιουργία του «Δέντρου Γνωριμιών».

πατήστε στην παρακάτω εικόνα   ↓

Το Γυμνάσιο με Λ.Τ Ζίτσας σε συνεργασία με το Ελληνικό Γενικό Λύκειο Νυρεμβέργης υλοποιούν ένα πρόγραμμα e-twinning με τίτλο: «Mirror Mirror: Η εικόνα μου στον καθρέφτη της κοινωνίας μέσα από τα ΜΜΕ – Εφαρμόζοντας τον κριτικό γραμματισμό». Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν μαθητές της Α΄ Λυκείου και από τα δύο σχολεία. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της αυτογνωσίας και της αυτοδυναμίας των μαθητών. Μέσα από τον κριτικό γραμματισμό, την παράθεση σκέψεων, συναισθημάτων, και αντιλήψεων, οι μαθητές θα προσπαθήσουν να αποδομήσουν τα έμφυλα κοινωνικά στερεότυπα και να προσδιορίσουν τους δικούς τους προσωπικούς και ευρύτερους στόχους. Σε μια εποχή που οι νέοι βομβαρδίζονται με πάρα πολλά μηνύματα από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα, είναι επιτακτική η ανάγκη να σταθούν κριτικά απέναντι στον καταιγισμό πληροφοριών.

 

Συμμετοχή στον προκριματικό Διαγωνισμό First Lego League 2022  – Cargo Connect στα Ιωάννινα

 

Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό με 4 αγωνιστικές ομάδες:

  • Α’ Γυμνασίου – Ζίτσα
  • Α’ Γυμνασίου – Κληματιά
  • Γ’ Γυμνασίου
  • Α’ Λυκείου

 


Επίσκεψη στην Δημοτική Πινακοθήκη στις 24/3


Πείραμα Ερατοσθένη

 

Το ιστορικό πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της περιφέρειας και της ακτίνας της Γης πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο σχολείο μας τη Δευτέρα 21 Μαρτίου ημέρα της εαρινής ισημερίας.

 

 

Οι μαθητές των τάξεων  Β’  και  Γ’  Γυμνασίου έκαναν τις αντίστοιχες μετρήσεις και υπολογισμούς στην αυλή του σχολείου υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Μπακάλη Γεωργίας και Σλήτα Ευθαλίας.

Το Πείραμα του Ερατοσθένη συγκαταλέγεται  στα 10 ωραιότερα πειράματα της Φυσικής .


Προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων του σχολείου μας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Lego League 2022 – Cargo Connect


Οι τάξεις μας παρακολούθησαν ενημέρωση για προπτυχιακές σπουδές από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Το σχολείο μας εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές μας στον 5ο διαγωνισμό Στατιστικής


Το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ζίτσας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος !!!

 

 


Βράβευση Αριστούχων μαθητών του σχολείου μας από τον Δήμο Ζίτσας

 

Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης εορτής που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου, ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους Αριστούχους μαθητές του σχολείου μας. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Περικλής Γρίβας.

 


Βράβευση μαθητριών του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 27-11-2021 το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ζίτσας συμμετείχε διαδικτυακά στην Τελετή Βράβευσης για την Απονομή βραβείου στις μαθήτριες Σιώζου Βασιλική και Κατσούλη Ζήνα της Α΄Λυκείου για το ομαδικό έργο τους με το οποίο συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής του ΥΠΑΙΘ για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Στην αίθουσα Τελετών του Σχολείου μια ομάδα εκπροσώπησης του Σχολείου, αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, συμμετείχε στην εκδήλωση. Τη συμμετοχή στη διαδικτυακή σύνδεση τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ζίτσας, κ. Γιάννα Γεωργούλη και ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Περικλής Νούλης.

Η Ειδική Τελετή Βράβευσης αποτελούσε μέρος του Διήμερου Επετειακών Εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν έργα ζωγραφικής και ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν σε

 μαθητικούς διαγωνισμούς, ενώ πραγματοποιήθηκε συναυλία των Μουσικών τμημάτων των Πανεπιστημίων Αθηνών, Ιονίου και Μακεδονίας

Στην κεντρική εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλίες η Α.Ε. Πρόεδρος της

 Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Πρόεδρος της Επιτροπής ‘’Ελλάδα 2021’’ Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, οι Υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Απoστόλης Δημητρόπουλος, ο οποίος και συντόνισε όλες τις

 επετειακές εκδηλώσεις φορέων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τη φετινή χρονιά.

Το βραβείο στις μαθήτριες Σιώζου Βασιλική και Κατσούλη Ζήνα της Α΄Λυκείου του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας απένειμε διαδικτυακά η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. To έργο με τίτλο «ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821», απεικόνιζε το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία Ζίτσας, τις μορφές του Ρήγα Φεραίου και του Ζιτσαίου γιατρού Νικολίδη που υπήρξαν συμμάρτυρες και τη μορφή της Ελευθερίας ως συνεκτικού κρίκου των αναπαριστώμενων.

Εορτασμός

 28ης Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας ακολουθώντας  την με αριθμ. 73884/11.10.2021 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου – και ιδιαίτερα την παράμετρο της σημαιοστόλισης, αποφάσισε την πραγματοποίηση των ακόλουθων δράσεων:

 

  • Απεικόνιση σε τοίχο του Σχολείου της Ελληνικής Σημαίας με την υποστήριξη της κ. Ελένη Μίχου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Τέλεση της γιορτής της σημαίας στις 26 Οκτωβρίου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γ. Ράδου, με απόδοση Αριστείων και Βραβείων στους μαθητές, όπου αναδείχθηκε η σημασία της «Αριστείας» μέσα από κείμενα που διάβασαν οι μαθητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Πραγματοποίηση διδακτικής επίσκεψης στο πολεμικό Μουσείο στο Καλπάκι στις 27 Οκτωβρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Συμμετοχή σε διαγωνισμό ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Εκκλησιασμός, Παρέλαση, Κατάθεση στεφάνου στις 28 Οκτωβρίου.


Διαγωνισμός «Θαλής»

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στους μαθητές μας που πήραν μέρος στον Διαγωνισμό Μαθηματικών «Θαλής»


 

Τελετή βράβευσης – Υποδοχή των μαθητών της Α΄Γυμνασίου

 

 

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γ/σιο με Λ.Τ. Ζίτσας αποφάσισε να προβεί σε βράβευση των μαθητών που αποφοίτησαν, για να τους συγχαρεί τόσο για την επιτυχία τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και για την αξιέπαινη μαθητική διαδρομή τους.

 

 

 

 

Στην τελετή βράβευσης, την Παρασκευή 17-9-2021, τον Δήμο εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου, που ενέκρινε και τη σχετική δαπάνη των βραβείων.

 

 

 

Η τελετή βράβευσης συνδυάστηκε και με την καθιερωμένη υποδοχή των μαθητών της Α΄Γυμνασίου, οι οποίοι αποτύπωσαν «τα χεράκια τους» στο «Δέντρο του Σχολείου μας», ένα έργο της κ. Ελένης Μίχου, η οποία συνέβαλε στη διαδικασία.

Οι γονείς των μαθητών που βραβεύτηκαν και των μαθητών της Α΄Γυμνασίου πλαισίωσαν τη δράση στέλνοντας με τα παιδιά τους ή φέρνοντας οι ίδιοι κάποια εδέσματα.

 

 

 

 

 

 

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο Γ/σιο με Λ.Τ. Ζίτσας

Παρουσία του Δημάρχου Ζίτσας κ. Μιχάλη Πλιάκου, μελών της Δημοτικής Αρχής, τοπικών παραγόντων και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τελέστηκε τη Δευτέρα (13-9-2021) ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον αιδεσιμότατο π. Αλέξανδρο.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων για την επαναφορά στην κανονικότητα και έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ενδυνάμωση του Γυμνασίου – Λυκείου Ζίτσας ως σταθεροποιητικού παράγοντα στην περιοχή.

Η Δ/ντρια του Σχολείου Χρυσούλα Γεωργοπούλου και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής, καθώς και την πεποίθηση ότι η πρόοδος των κοινωνιών είναι εξασφαλισμένη, όταν οι δημόσιοι λειτουργοί ανταποκρίνονται με τέτοια αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση των προβλημάτων.


  Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου με Λυκειακές  Τάξεις Ζίτσας συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και μάλιστα σε σχολές της πρώτης προτίμησής τους, την δύσκολη αυτή χρονιά.

            Ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο.

 


 

 

Γ Λυκείου για Συμμέτοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Αποφοίτων

1 ΓΕΛ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Α-Δ 2021 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ_signed 4 ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2021 ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

4 ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2021 ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ

Οδηγίες για την προστασία των μαθητών στο διαδίκτυο, στην παρενόχληση, στην ενδοοικογενειακή βία κτλ

ΣΥΝ 1_Οδηγιες για προστασια στο διαδικτυο

ΣΥΝ 2 Σεξ_κακοποίηση

ΣΥΝ 3 Sexual Abuse girl

ΣΥΝ 4 για ενδοοικογενειακή βία

Γ Λυκείου για Συμμέτοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Οι αιτήσεις – Δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν στο σχολείο (ηλεκτρονικά ) 25 έως 30 Νοεμβρίου.

Α-Δ ΓΕΛ 1 σελίδα για υποβολή

ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΛ ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΛ

 

Ενισχυτική Διδασκαλία

Αυτή τη σχολική χρονιά θα λειτουργήσει και πάλι  η ενισχυτική διδασκαλία.
Οι γονείς πρέπει να  συμπληρώσετε τις υπεύθυνες δηλώσεις (Υπόδειγμα υπάρχει πιο κάτω), και να τις στείλετε στο mail (δηλαδή μόνο ηλεκτρονικά) του Σχολείου το αργότερο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Ο Διευθυντής
Τσέκας Ιωάννης

Συν3 _Υπόδειγμα_1 αίτησης_δήλωσης μαθημάτων 2020_2021

 

Οδηγίες για τη συμπλήρωση αίτησης για πανελλαδικές εξετάσεις

https://youtu.be/g544M5MwDE0

Οδηγίες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Οδηγίες χρήσης διαδικτύου με ασφάλεια

Οδηγίες για την ασύγχρονη εκπαίδευση

Οδηγίες σύνδεσης σε μάθημα ασύγχρονης

Μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ-1

Οδηγίες για παραμονή μαθητών στο σπίτι

Οδηγίες για την παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι

         Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου με Λυκειακές  Τάξεις Ζίτσας συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπ/κά Ιδρύματα και τους ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο.

 

ΔΩΔΩΝΗ 2019

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Οι εγγραφές των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου θα γίνουν ηλεκτρονικά από τους κηδεμόνες από 22 Μαΐου 2019 έως 17 Ιουνίου 2019.

Για οδηγίες εγγραφών κάντε κλικ εδώ

 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΝΑΓΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Το Σχολείο μας πραγματοποίησε την ημερήσια εκδρομή στη Ναύπακτο.

 

ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Γ Γυμνασίου πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα στα πλαίσια της φιλοξενίας από το ίδρυμα της Βουλής.

ΕΚΔΡΟΜΗ Α΄ΚΑΙ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Η Α΄και η Β΄Λυκείου του Σχολείου μας πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο. Περισσότερα…

 

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΩΣΕΙΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Σχολείο μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Πήρε μέρος στη Δοξολογία στην κατάθεση στεφάνων και στην παρέλαση που ακολούθησε.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΣΧΑ 2109

Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου στις 19 Απριλίου 2019 πραγματοποίησαν σχολική γιορτή για τον εορτασμό του Πάσχα.

 

ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ

Η Β Γυμνασίου με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους Θεοχάρη Μαρίας και Μπακάλη Γεωργίας πραγματοποίησαν το πείραμα του Ερατοσθένη για την μέτρηση της ακτίνας της Γης, στην αυλή του Σχολείου, την 20η Μαρτίου 2019

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

  1. Το Λύκειο και η Γ Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο και παρακολούθησε δίκες στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο Ιωαννίνων.

2. Η Α και Β τάξη Γυμνασίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο       Λαογραφικό Δημοτικό Μουσείο Ιωαννίνων.

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το Σχολείο υποδέχτηκε και φέτος τους καινούριους του μαθητές. Τα «πρωτάκια μας» με ενθουσιασμό πρόσθεσαν την παρουσία τους στο Δέντρο Φιλίας του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας.

Περισσότερα στον σύνδεσμο: Δένδρο Φιλίας

 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΓΟΡΗΤΕΣ

Ομάδα μαθητών του Γυμνασίου με Λ.Τ. Ζίτσας στα πλαίσια του project με θέμα «Ρητορική Τέχνη» συμμετείχαν στους Ρητορικούς Αγώνες «Μαθητές Αγορητές», που διεξήχθησαν στις 2-3 Μαρτίου 2019 στα Εκπαιδευτήρια  «Απόστολος Παύλος» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα στον σύνδεσμο: Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στις 21/12/2018 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Βαλεντίνας Σαχίνη-ΠΕ79, Βασιλικής Ντάφλου-ΠΕ01 και Χρυσούλας Γεωργοπούλου-ΠΕ02».

O σύνδεσμος όπου έχει αναρτηθεί το σχετικό υλικό της γιορτής: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

 

ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε η πενθήμερη εκδρομή της Γ Λυκείου στις 26 έως 30 Νοεμβρίου 2019 Στο Βελιγράδι, Νόβισαντ και Νις της Σερβίας.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2022-2023

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Εργαστήριο Δεξιοτήτων 2022-2023

 

Σχέδια Δράσης

Θεατρικές Δραστηριότητες

Δώσε μου το χέρι σου!

Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031